Press "Enter" to skip to content

Byrådskandidat Nicholai Tandrup: “Frederiksberg skal have endnu flere op på cyklen og ind i el-bussen”

Radikal Dialog bringer løbende præsentationer af partiets kandidater til kommunal- og regionsrådsvalget den 16. november. I denne artikel fortæller Nicholai Tandrup, BR-kandidat på Frederiksbeg, om sit kandidatur. Foto: Privatfoto.

Er du nuværende kommunalbestyrelsesmedlem?
Nej, det er jeg ikke.

Har du været opstillet før?
Nej.

Giv en præsentation af dig selv som kandidat
Jeg er 46 år, far til to seje døtre (Lucca 20 og Smilla 16), ultraløber og erhvervsmand. Jeg er Senior Partner og medejer af Implement Consulting Group, tidl. Global Vice President i Danfoss.

Jeg er søn af en socialpædagog og jord- og betonarbejder og oprigtig indigneret over social uretfærdighed. Der er skønt på Frederiksberg – men byen sover og går glip af muligheder, der suser forbi.

Her er mine mærkesager til valget:
Verdens bedste folkeskole
Frederiksberg har desværre i årevis udvist manglende ambition og prioritet for folkeskolen – vi betaler vores folkeskolelærere mindre end København, og vores skoler har et kæmpe efterslæb på vedligehold – men hvorfor? Frederiksberg er en velhavende kommune, med ambitiøse, veluddannede og ressourcestærke borgere – hvorfor skulle vi ikke skabe verdens bedste folkeskole lige her?

Et samfund der hylder skabertrang – det bedste sted at starte og drive virksomhed
Det skal være hér de skarpe og iderige hjerner udvikler idéer og skaber fremtidens vækstvirksomheder. Et sted hvor iværksættermiljøet er i særklasse, fordi kommunen fokuserer og skaber de rigtige rammer. Det er ultimativt dét der skal finansiere vores fantastiske velfærdssamfund. Desværre er vi i dag, ifølge Dansk Industri, nummer 56 af 93 kommuner målt på erhvervsvenlighed – det skal vi ændre.

Et dynamisk og involverende nærdemokrati (ikke et støvet teknokrati)
Det skal være inspirerende at være borger på Frederiksberg. Vi skal invitere borgerne tættere på, så de er med til at forny og forbedre Frederiksberg. Og så skal vi lære af de kommuner, der har fundet gode løsninger, fremfor at tro at vi skal opfinde dem selv.

Et mangfoldigt og inkluderende Frederiksberg
Jeg mener helt fundamentalt, at diversitet er en kæmpe styrke og polarisering er gift – jeg vil arbejde for mangfoldighed på alle parametre – herunder køn, alder, etnicitet, uddannelse, social-økonomisk stilling og så videre. Byens grønne hjerte skal banke for os alle sammen.”

Et sundt Frederiksberg i bevægelse
Frederiksberg skal være den gode ramme om det sunde byliv. Mindre partikelforurening, og bedre muligheder for motion og idræt. Kort og godt skal vi forbedre bytrafikken, så vi får endnu flere op på cyklen og ind i el-bussen. Og vi skal investere i langt bedre motions- og idrætsfaciliteter, både indendørs og udendørs (der er eksempelvis 4 gange flere svømmehaller i Frederikshavn end på Frederiksberg målt per indbygger).

Det er tid til at vække byen! Sammen kan vi skabe et Frederiksberg i fremdrift.

Jeg meldte mig ind i Radikale Venstre, fordi…
Jeg er socialliberal i hjertet og de radikale grundpiller omkring økonomisk ansvarlighed, miljømæssig ansvarlighed, menneskerettigheder og menneskesyn passer perfekt med mit personlige værdisæt.

I samarbejdet om valgkampagnen med min lokale, radikale kommuneforening, lægger jeg især vægt på…
Humor og gode grin. Politik og valgkamp er alvorlige sager, men det skal være sjovt at samarbejde om at gøre en positiv forskel.

I min (ikke-radikale) fritid kan jeg godt lide at…
Løbe ultraløb i bjerge og drikke en masse god vin.

8 Comments

  1. Greetings! Very useful advice in this particular article! Its the little changes that will make the largest changes. Many thanks for sharing!

  2. Usually I don’t read article on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite great article.

  3. The more you play,SLOT the more fun The more you spin, the more chances you have to enter free spins in an auto style. You have to spin the PG SLOT slots only.

  4. I am incessantly thought about this, thanks for posting.

  5. Some genuinely nice and utilitarian information on this internet site, besides I believe the design holds great features.

  6. Some genuinely nice and utilitarian info on this website , likewise I think the layout has got excellent features.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *