Press "Enter" to skip to content

Regionsformandens julehilsen


Læs regionsformand Thomas Elkjærs julehilsen til medlemmerne af Radikale Venstre i hovedstadsregionen
. Foto: Arkiv.

25. december 2020, kl. 09.00
Af Thomas Elkjær, formand for Region Hovedstadens Radikale Venstre

Kære radikale

Det har på mange måder været et turbulent år i verden, i Danmark og i Radikale Venstre. Det behøver jeg formentlig ikke at uddybe synderligt.

For mit eget vedkommende bliver året glimrende illustreret, når jeg om lidt skal ud ad døren for at udveksle julegaver med mine to yngste børn. Vi mødes naturligvis udenfor med en aftale om, at vi som minimum skal ud at gå en tur sammen en af juledagene. I god afstand med albuestød.

Så jeg glæder mig til 2021. Jeg glæder mig til vores opstillingsmøde i Region Hovedstaden den 17. januar 2021. Jeg glæder mig over, at vi har fremragende kandidater til regionsrådsvalget, som alle er solide radikale med års erfaring i at drive fælles valgkamp. Jeg glæder mig til at være med til at planlægge og understøtte valgkampen sammen med alle jer.

Jeg glæder mig til at følge alle de kommunale valgkampe i vores region. Jeg glæder mig til at hjælpe Sofie videre fra den gode start, som hun har fået som leder af Folketingsgruppen. Jeg glæder mig til at bidrage til, at Radikale Venstre er en sund og levende organisation med samtaler og debat kørende i en konstant strøm.

Allermest glæder jeg mig til at kunne mødes med jer fysisk igen.

Så herfra skal lyde en tak til alle jer, der i det små eller det store bidrager til den radikale sag.

Og ikke mindst en stor tak til redaktionen og skribenterne på Radikal Dialog.

Der er altid radikale sager at arbejde for. Vi kan altid blive bedre som organisation.

God jul og godt nytår.

Thomas