Press "Enter" to skip to content

Om valgdækningen

Der er valg til regionsrådet og kommunalbestyrelserne 16. november 2021. Medlemsbladet Radikal Dialog ser frem til et spændende valgår. Allerede nu foregår forberedelserne rundt omkring i de enkelte partiforeninger i regionen, og vil vi løbende dække, hvordan de lokale ledelser griber arbejdet an.

Kandidatpræsentationer i Radikal Dialog op til kommunalvalget 2021
Det trykte Radikal Dialog havde fin succes med at dedikere dele af eller hele numre til kandidatpræsentationer i perioden op til et fast valg (altså kommunal- og regionsrådsvalgene og Europaparlamentsvalgene). Denne tradition vil vi gerne videreføre i digital form op til kommunal- og regionsrådsvalget 2021.

Alle kommunalvalgs- og regionsrådskandidater i hovedstadsregionen får tilbud om at skrive en kandidatpræsentation og vedhæfte et billede. Kandidatpræsentationerne udgives her på radikaldialog.dk og i muligt omfang også på regionsforeningens hjemmeside regionhovedstaden.radikale.dk.

Derudover bliver spidskandidaterne tilbudt en særlig udvidet plads på radikaldialog.dk og pr. mail til medlemmerne.

Hvis du er kandidat og ikke efter 1. juni 2021 er blevet kontaktet af redaktionen om dette tilbud via din kommunforeningsformand, så tøv ikke med at tage fat i ansvarshavende redaktør Viktor Dylander eller i kalender- og navneredaktør Anne Damsgaard Manniche.

Comments are closed.